Warning: Undefined array key "url" in /www/webvol14/da/xrf4g0nva52t3lv/admin.smycken-af.se/public_html/php/header.php on line 28
Designa egen vigselring
Jewellery-by-jenny

Designa egen vigselring

 

Hos Jewellery by Jenny kan du själva vara med och designa din egen vigselring helt utifrån era önskemål samt budget.

Guldsmeden Jenny Fors Gentele stycktillverkar vigselringar helt utifrån Er smak i vitguld, rödguld, roséguld samt platina. Vigselringarna tillverkas i egen guldsmedsverkstad med fokus på god design samt kvalité. De ädelmetaller som används är återvunna och diamanterna har genomgåt kimberly processen.

När Ni designar er vigselring tillsammans med guldsmeden och smyckesdesignern Jenny Fors Gentele så är möjligheterna oändliga. Tillsammans med Jennys kunskap när det gäller hantverket så blir Er vigselring inte bara vacker att se på utan kommer även fungera i vardagen.

BOKADE BESÖK I LUGN MILJÖ

Under bokade besök i vår ateljé eller onlinemöten så stämmer vi av era önskemål och ritar upp förslag i CAD vilket ger fotorealistiska bilder på Er unika vigselring innan den tillverkas. Detta gör att vi kan vara säkra på att vi förstått varandra och att det inte blir några missförstånd. 

Ett besök eller onlinemöte tar ca 1-2 timmar och när vi är klara så får Ni med er skisserna hem att fundera över tillsammans med offert.

VILKET MATERIAL?

Vi tillverkar smycken i 18 k vitguld, rödguld, roséguld samt platina. Önskar Ni någon annan guldfärg så som exemeplvis champagnefärgat eller gult guld eller en kombination av olika material i er vigselring så går även detta att ordna. 

DIAMANTER OCH INFATTNING

Hos Jewellery by Jenny använder vi som standard Tw,Vs som kvalité på våra diamanter samt alltid en mycket högkvalitativ slipning. Välj mellan alla de olika formerna på diamanter exempelvis briljantslipade diamanter och prinsesslipade diamanter.

Diamanter och ädelstenar fästs av en juvelfattare, en specialisering inom vårt yrke. Vi anlitar Magnus Svärd för infattningen av ädelstenar och diamanter i våra vigselringar och smycken. Magnus Svärd är den enda juvelfattaren i Sverige med mästarbrev och är otroligt skicklig.

FÄRGSTENAR

Önskar du en eller flera färgstenar i din vigselring så har vi bra leverantörer och stort utbud av de flesta typer av färgstenar. Vi kan ge Er råd om vilken typ av ädelstenar som lämpar sig i en vigselring.

VIGSELRING SOM MATCHAR BEFINTLIG FÖRLOVNINGSRING

Har du en befintlig förlovningsring och önskar en vigselring som matchar så är det inga problem. Under det bokade besöket så ritar vi upp Er befintliga förlovningsring och anpassar vigselringen så att de sitter snyggt tillsammans.

TIDSBOKNING

Vi tar emot bokade besök alla dagar i veckan mellan 9-21 enligt överenskommelse.

designa-egen-vigselring

Copyright © 2023 designa-egna-ringar.se | Backebogatan 14, 129 40 Hägersten | tel: 073 - 526 16 31 | Jenny@fors.org
diamantringar stockholm